Sofiane Feghouli'den menajerine talimat: İstemiyorum!


Süper Lig'de ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sofiane Feghouli, yükselen form grafiğiyle belli başlı takımların dikkatini çekerken yıldız oyuncu menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; İspanyol kulübü Sevilla ve Suudi Arabistan kulüplerinin gündemindeki Sofiane Feghouli, yeni sezonda takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor. Sezonun ikinci yarısında gösterdiği inanılmaz performansla hem teknik heyetin hem de taraftarın gözbebeği olan Cezayirli yıldız, daha uzun yıllar Galatasaray formasını giymeyi hedefliyor. Bu doğrultuda menaceriyle de görüşen Feghouli’nin, “Sakın teklif getirme. Ben ve ailem burada çok mutluyuz ve Galatasaray’da kalacağım. İlk şampiyonluklarımı burada yaşadım, daha çok kupa kaldırmak istiyorum.” dediği öğrenildi.

Transfer teklifleriyle kafasının karışmasını istemeyen Sofiane Feghouli, hali hazırda teknik direktör Fatih Terim’in de "satılmasın" raporu verdiği Galatasaray kadrosundaki 4-5 oyuncudan biri.. Afrika Uluslar Kupası için Cezayir milli takımının kadrosunda bulunan 29 yaşındaki yıldız, yaz kampına bu nedenle rötarlı katılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0