Mbaye Diagne'ye iki aday var!


Geçtiğimiz sezon devre arasında 10 milyon Euro bonservisle transfer edilmesine karşın gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktasında kalan Mbaye Diagne için yönetim teklif bekliyor. 30 gol atmasına karşın performansıyla yetersiz bulunan ve iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılığına sıcak bakılan Senegalli oyuncunun durumunu iki kulüp yakından takip ediyor.

Portekiz basınında A Bola'da yer alan haberde; Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan ve iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarılabilecek durumda olan Mbaye Diagne için Marsilya teklif yapmaya hazırlanıyor. Haberde ara transfer döneminde Galatasaray'ın bonservisine 10 milyon Euro ödediği Süper Lig'in gol kralı Mbaye Diagne'den hatırı sayılır bir para kazanmak istediği belirtildi. 

Portekiz basınında çıkan haberlerin yanı sıra Suudi Arabistan medyasında yer alan habere göre de; Al-Shabbab kulübü gelecek sezon şampiyonluğa ulaşabilmek için güçlü bir kadro kurmak istiyor ve transfer listesini de buna göre oluşturuyor. Ciddi bir transfer bütçesi hazırlayan kulübün, forvet hattındaki en önemli hedefinin ise Mbaye Diagne olduğu iddia edildi. Riyad ekibinin Galatasaray'ın kapısını 15 milyon Euro ile çalacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0