Kenan Karaman için transfer pazarlığı!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yerli rotasyonu da güçlendirmek isterken, takım içindeki kaliteyi de bir üst seviyeye çıkartmak istiyor. Deneyimli teknik adamın transfer listesinin üst sıralarında ise Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen gurbetçi oyuncu Kenan Karaman var.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hücum hattını sil baştan değiştirmeyi planlarken, kadroda mutlaka bir yerli forvet görmek istiyor. 30 golle gol kralı olarak sezonu tamamlayan Mbaye Diagne'nin satılma ihtimali ve kiralık olarak forma giyen Kostas Mitroglou'yla da yolların ayrılması beklenirken, Galatasaray hücum hattını baştan yenilemeyi düşünüyor. İmparator'un bu değişim doğrultusunda ilk hedefi ise Kenan Karaman oldu. Sezon sonunda milli takıma katılan ve boy gösteren 25 yaşındaki futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf’la da transfer şartları için temas kuruldu.

ALMANLAR 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR
A Milli Takım’ın son oynadığı Fransa ve İzlanda karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkan 25 yaşındaki gurbetçi yıldız, özellikle Fransa karşısındaki performansıyla tam not aldı. Hem ileri uçta hem de sol kanatta görev yapabilen Kenan için kulübü Fortuna Düsseldorf ile Galatasaraylı yöneticiler dirsek teması kurdu ve transfer için şartlarını sordu. Bundesliga ekibinin ilk etapta Kenan için 3.5 milyon Euro seviyelerinde bir ücret belirlediği öğrenilirken, Galatasaray cephesi bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor.

1994 doğumlu olan Kenan Karaman geride bıraktığımız sezonda Fortuna Düsseldorf formasıyla 21 maçta görev yaparken, bu karşılaşmalarda 3 gol - 2 asistlik katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0