Diagne ve Belhanda'nın taban fiyatları belli oldu..

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı şampiyon olarak tamamlayarak sezonu dubleyle kapatan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu ve onayı doğrultusunda yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, takımın yıldız isimleri Mbaye Diagne ve Younes Belhanda için taban fiyatları belirledi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, Arap kulüplerinin peşinden koştuğu Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne ve Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda’nın satışı için acele etmeyecek. Yönetim iki oyuncun satışından en az 27 milyon Euro’luk teklif olursa masaya oturacak. Yönetim, sezon öncesi gerçekleştirilecek transferler için teknik direktör Fatih Terim ile görüşürken, deneyimli teknik adam iki oyuncunun satışı için “Acele etmek yok. İkisi de önümüzdeki yıl iyi işlere imza atacak.” diyerek ancak yüksek teklif gelirse transferlerine onay verecek. Devre arasında Mbaye Diagne’yi bonuslarla beraber Kasımpaşa’dan 13 milyon Euro’ya transfer Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun Afrika Kupası'nda iyi bir performans sergilemesi halinde 15-20 milyon Euro aralığında teklifler geleceği inancında.

ALT SINIR 12 MİLYON EURO
Galatasaray yönetimi "tok satıcı" rolünü Younes Belhanda için de sürdürecek. Faslı oyuncunun bu sezon şampiyonlukta önemli bir katkı yapmasını göz önünde tutan Terim, yüksek teklifler gelmesi halinde transfer onayı verecek. Younes Belhanda için de Galatasaray’ın alt sınırı 12 milyon Euro olarak belirlendi. Bu rakama yakın bir teklif gelirse pazarlıklara başlanacak. İki oyuncunun milli takımlarıyla mücadele edecekleri Afrika Kupası'nda başarılı olması halinde piyasa değerleri daha da yükselecek ve Galatasaray’ın eli de güçlenecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0