11 oyuncumuz milli mesaide!

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da takımın önemli isimleri, sezon sona ermesine rağmen hala tatil yapabilmiş değil.. Şampiyonluk kutlamalarının ardından milli takımlarına giden 11 oyuncumuzun durumunu sizler için toparladık. Galatasaray'da takımın en önemli 5 isminin ise yaz boyunca milli mesaisi devam edecek ve turnuvada alacakları sonuçlara bağlı olmak üzere yeni sezon kampına katılacaklar. 

Fernando Muslera: Uruguay milli takımıyla birlikte Copa America'da boy gösterecek olan Fernando Muslera, milli takımının Panama ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında ilk 11'de görev aldı ve 90 dakika sahada kaldı. Brezilya'nın ev sahipliğindeki turnuva 14 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Christian Luyindama: Demokratik Kongo Cumhuriyeti milli takımının Burkina Faso ile oynadığı iki hazırlık maçında da görev yaptı. Kongo milli takımını da yer aldığı Afrika Kupası organizasyonu Mısır'ın ev sahipliğinde 21 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Martin Linnes: Norveç milli takımının Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında oynadığı Romanya ve Faroe Adaları karşılaşmasında kadroda olmasına rağmen, Linnes baba olduğu için federasyon tarafından verilen özel izin doğrultusunda kamptan ayrıldı. 

Yuto Nagatomo: Japonya bu sezon aldığı özel davet sonrasında Copa America'da mücadele edecek ancak Yuto, zorlu bir sezon geçirdiği ve geçen sezon da Dünya Kupası nedeniyle dinlenemediği için milli takımdan affını istedi.

Emre Taşdemir: Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında Fransa ve İzlanda ile oynayacağı maçların kadrosunda yer alan Emre Taşdemir bu karşılaşmalarda forma giyemedi. Genç oyuncu, eleme maçları öncesinde oynanılan Özbekistan karşılaşmasında 90 dakika sahada kaldı. 

Badou Ndiaye: Senegal milli takımının Real Murcia ile oynadığı hazırlık maçında sonradan oyuna dahil oldu. Sezon başında Stoke City'den kiraladığımız Badou Ndiaye milli takımıyla birlikte 21 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında Mısır'da düzenlenecek olan 2019 Afrika Kupası'nda boy gösterecek.

Younes Belhanda: Fas milli takımının Gambiya ile oynadığı hazırlık maçında 45 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncumuz Younes Belhanda milli takımıyla birlikte 21 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında Mısır'da düzenlenecek olan 2019 Afrika Kupası'nda boy gösterecek.

Sofiane Feghouli: Cezayir milli takımının Burundi ile oynadığı hazırlık maçında ilk 11'de görev yaptı ve 90 dakika sahada kaldı. Şampiyonluğun mimarlarından Sofiane Feghouli milli takımıyla birlikte 21 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında Mısır'da düzenlenecek olan 2019 Afrika Kupası'nda boy gösterecek.

Yunus Akgün: Ümit milli takımımızın U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında oynadığı Arnavutluk ve Kosova karşılaşmaları için aday kadroda yer aldı. Yunus bu karşılaşmalardan sadece Arnavutluk maçında 45 dakika görev yaptı. 

Mbaye Diagne: Senegal milli takımının Real Murcia ile oynadığı hazırlık maçında ilk 11'de görev yaptı ve 7-0 biten karşılaşmada 3 gol kaydetti. Hakkında transfer söylentileri olan Mbaye Diagne milli takımıyla birlikte 21 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında Mısır'da düzenlenecek olan 2019 Afrika Kupası'nda boy gösterecek.

Henry Onyekuru: Nijerya milli takımının Zimbabwe ile oynadığı hazırlık maçında sonradan oyuna dahil oldu. Sezon başında Everton'dan kiralanan Henry Onyekuru milli takımıyla birlikte 21 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında Mısır'da düzenlenecek olan 2019 Afrika Kupası'nda boy gösterecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0