ÖZEL HABER | Ever Banega için 4 milyon Euro!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ısrarla orta sahaya bir takviye isterken, gündemdeki bir numaralı isim Sevilla'da forma giyen Arjantinli yıldız oyuncu Ever Banega.. İspanyol ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncu için Galatasaray yönetimi 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif ederken, görüşmeler sürüyor.

Sezon başında Stoke City'den kiralık olarak kadroya katılan Badou Ndiaye'nin yeni sezonda kadroda olmasının zor bir ihtimal olduğunu düşünen Fatih Terim, ayrıca oyun kurucu pozisyonunda Younes Belhanda'ya saha içinde de önemli bir alternatif yaratmak adına Arjantinli oyuncunun transferi için oldukça ısrarcı durumda.. Sevilla ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Ever Banega için geçtiğimiz haftalarda harekete geçen Galatasaray yönetimi ilk olarak oyuncunun menajeri Marcelo Simonian'a transfer şartlarını sorarken, İspanyol kulübünün de talep ettiği bonservis bedelini sordu. Arjantinli oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmeler sonrasında Ever Banega'nın bonservisi için 4 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ifade eden Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncuya da 3 yıllık sözleşme üzerinden 3.5 milyon Euro yıllık ücret teklif etti. Hatta bu görüşmeler kapsamında Arjantinli menajerin geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiği ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile görüştüğü haberleri basına düşmüştü.

İspanyol kulübünde sözleşmesinin yenilenmeyeceği açıklanan Banega'nın hem Şampiyonlar Ligi faktörü hem de yarışmacı bir takım olması sebebiyle Galatasaray'a oldukça sıcak baktığı biliniyor. Eski takım arkadaşı Mariano'yla da bu konuda görüşen Arjantinli oyuncunun transferinin kısa bir süre içerisinde netleşeceği iddialar arasında.. Arjantin basınında yer alan haberlerde Banega kendisine sorulan sorularla ilgili olarak da "Boca Juniors'a dönmem pek mümkün görünmüyor." ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray yönetimi ise Arjantinli oyuncu için ilk başta kapıyı 8 milyon Euro'dan açan ve sonradan 6 milyon Euro'ya kadar inen Sevilla ile bonservis sorununu halletmeye çalışıyor. 

Hatırlanacağı üzere, 2017 yılında Galatasaray sözleşmesinin bitimine bir yıl kala Mariano için Sevilla kulübüne bonuslarla birlikte 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Ever Banega transferinde de hemen hemen aynı rakamlara anlaşma sağlanması muhtemel görünüyor.

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0