Mariano'nun ayrılmaya niyeti yok!

Bu transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ve ülkesinin takımlarından Flamengo ile flört halinde olduğu iddia edilen Mariano'nun, Galatasaray'dan ayrılma gibi bir planı yok... 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın arayış içinde bulunduğu sağ bekte soru işareti görünen Mariano’nun durumu, oyuncunun tavrıyla netlik kazandı. Brezilyalı oyuncu geleceğiyle ilgili Galatasaray Yönetimi’ne bilgi verdi. 32 yaşındaki futbolcu, “Galatasaray’da mutluyum ve sözleşmemin sonuna kadar burada kalmaya niyetliyim. Yerime kimseyi aramanıza gerek yok. Ülkeme dönmek arzum var ama bu sene değil” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı idareciler de, Mariano’dan gelen bu haber üzerine sağ beke yabancı transferini askıya aldı. Galatasaray'da bu bölge için sadece alternatif olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı düşünülüyor.

HESAP TUTMADI
Galatasaray’a 2 sene önce Sevilla’dan gelen Mariano’nun sözleşmesi gelecek yıl bitiyor. Brezilyalı futbolcu, Cim-Bom’dan senelik 2.3 milyon Euro alıyor. Mariano ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne kalındığı için de 250 bin Euro primi sözleşme gereği hak etti. Gelecek sezon yine Devler Ligi’ne gidilirse 250 bin Euro hesabına geçecek.

Sarı-kırmızılı yönetim, Mariano’nun ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurup bonservisi için en az 3 milyon Euro'luk bir gelir elde etmeyi planlıyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0