Onyekuru Galatasaray'da kalmak istiyor!

Geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralanan ve gösterdiği performansla şampiyonluğun x faktörü olan Henry Onyekuru, Galatasaray'da kalmak isterken kulüp de Nijeryalı oyuncuyu 1 sene daha takımda tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Everton'un, Onyekuru'yu kiralamaya niyeti yok..

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray,  Onyekuru’nun takımda kalması için tüm kozları oynuyor. Ancak Everton, 16 gol, 5 asistlik performansıyla piyasası yükselen 21 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralamak yerine satmak istiyor. Fatih Terim’in önceliklerinden biri olan Onyekuru konusunda yönetimin elini güçlendiren en önemli şey ise oyuncunun tavrı. Galatasaray’ın profesyonellerinin sürekli iletişim halinde olduğu Onyekuru, kulübü Everton’a baskı yapıyor ve kariyerine Sarı- Kırmızılı formayla devam etmek istediğini söylüyor.

ALTERNATİFİ BRUMA
Yönetime de haber gönderen Onyekuru’nun, “Galatasaray’da kalıp, yine Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ve kupalar kaldırmak istiyorum. Ben hazırım, siz yeter ki Everton’ı ikna edin” dediği öğrenildi.

Onyekuru için sonuna kadar uğraş verecek olan Cim Bom’un, alternatifi ise eski yıldızı Bruma. Portekizli oyuncuyla da her ihtimale karşı temas kurulmuş durumda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0