ÖZEL | Ergin Ataman istifa etmiyor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde final serisinin yedinci maçında Fenerbahçe Beko'yu 89-74 yenen Anadolu Efes şampiyonluğu ulaşırken Efes'te başantrenör Ergin Ataman'ın maç içinde hiç ayağa kalkmaması ve maç sonunda ise açıklamalarda bulunmaması dikkat çekti. 

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 89-74 yenerek şampiyonluğa ulaşırken Ergin Ataman karşılaşma boyuncu maçı benchte oturarak takip etti. Galatasaray taraftarı olmasının yanı sıra Galatasaray Basketbol Takımı'nın efsanelerinden olan başarılı başantrenör maç sonunda da basın toplantısında açıklamalarda bulunmadı. Ergin Ataman'ın bu tavırları istifa edeceği ve Efes'ten ayrılacağı yönünde yorumlanırken olayın perde arkasına FCN Blog ulaştı.

TBF'Yİ PROTESTO ETTİ
Anadolu Efes'ten istifa ederek Galatasaray'a geri dönebileceği iddia edilen Ergin Ataman'ın bugün basın toplantısına çıkmama sebebinin altında yatan gerçek bambaşka. Galatasaraylı Ergin Ataman, Anadolu Efes'teki görevine gelecek sezon da devam edecek. Başarılı başantrenörün maçı oturarak takip etmesinin ve basın toplantısına çıkmamasının sebebi ise Türkiye Basketbol Federasyonu'nu protesto etmek. 

FENERBAHÇE TARAFTARININ SALONA GELMESİ BARDAĞI TAŞIRDI
Galatasaraylı Ergin Ataman, TBF'nin talimatlara aykırı hareket ederek Fenerbahçe taraftarının final serisinin son maçında salonda olmasına izin vermesi üzerine TBF'yi protesto etmek amacıyla böyle bir tavır sergiledi. 

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0