Yakup Sekizkök: Bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Beko'yu 4-3 ile alt ederek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'te yardımcı antrenör Yakup Sekizkök, FCN Blog'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray eski yardımcı antrenörlerinden olan Sekizkök, taraftarlara teşekkür etti. 

Yakup Sekizkök, Ergin Ataman'ın Galatasaray taraftarından destek görmesiyle ilgili, "Bizim işimiz parkede. Efes'in elbette bir sürü destekçisi var. Bizim Euroleague maçlarımıza her takım taraftarı geldi ve bize destek oldu. Kapımız herkese açık. Biz Galatasaray'da güzel günler yaşadık. Bizi sevmeleri ve destekleri normal. Bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz." sözlerini söyledi. 

Yıllardır Ergin Ataman'ın yardımcılığını yapan deneyimli isim takımdaki geleceği merak konusu olan Larkin konusunda ise FCN Blog'a yaptığı açıklamada, "Larkin'in elbette bazı hedefleri var. Burada kalmasını umuyoruz. Şayet Amerika'da aradığını bulamazsa bizimle kalacağını düşünüyoruz. Oyuncu araştırması elbette yapıyoruz, ancak önceliğimiz herkesi takımda tutmak. Elbette gidenler olduğu takdirde listemizden gerekli takviyeleri gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı. 

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0