Terim ve kurmayları yol haritasını belirledi..

Süper Lig'de üstüste üçüncü kez şampiyonluk için yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde kurmaylarıyla beraber Bodrum'daki yazlığında toplantı yaptı. Başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile de görüşen deneyimli teknik adam, kurmaylarıyla beraber yaz dönemindeki yol haritasını belirledi.

Habertürk gazetesindeki habere göre; Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet transfer konusunda izlenecek yolu belirledi. Buna göre Sarı-Kırmızılılar temmuz ayından önce herhangi bir transfer açıklanmayacak. UEFA'nın FFP uygulamasından ötürü önceliği mali hesaplara verecek olan Galatasaraylı yetkililer, sözleşmesi süren oyunculardan borçsuzluk kağıdı alacak. Yönetimin sonraki hedefi ise takımın golcü oyuncusu Mbaye Diagne'nin satışı olacak! 

DIAGNE İÇİN 15 MİLYON EURO
Yeni sezon kampına katılması beklenmeyen Senegalli forvet oyuncusunun satışı konusunda ismi henüz açıklanmayan bir Arabistan ekibiyle anlaşmaya varıldı. Afrika Kupası'nın ardından 15-16 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında satılacak olan Mbaye Diagne'den gelecek parayla yeni transferler de bir açıklanacak. Diagne için son olarak Al Shabab'ın adı geçerken, kulüp cephesinden yapılan açıklamada bir girişimlerinin olmadığı bildirilmişti. Senegalli oyuncunun transferini karşılayabilecek takımlar arasında Al Ahli, Al Nasr, Al Hilal ve Al Ittihad bulunuyor. Galatasaray devre arasında transfer döneminin son gününde Mbaye Diagne için Kasımpaşa'ya bonuslarla beraber 13 milyon euro ödemişti.

Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile her konuda el sıkışan Galatasaray, ilk etapta bu transferleri duyuracak. Hemen ardından stoper Christian Luyindama'nın 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu ödenecek. Kısacası Galatasaray'da önümüzdeki Temmuz ayı oldukça hareketli geçecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0