Bernard Mensah için Badou Ndiaye örneği..

Yeni sezonda merkez ortasahada köklü değişiklikler yapan Galatasaray'da transfer listesinde yer alan isimlerden birisi de Kayserispor'un geçtiğimiz hafta Atletico Madrid'den bonservisini aldığı Ganalı oyuncu Bernard Mensah oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği isimlerden birisi olan 24 yaşındaki oyuncu için Galatasaray yönetimi pazarlık masasına oturdu. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gündemin ilk maddesi orta sahaya yapılacak olan takviyeler oldu. Genel olarak camiada panik havası yaşanırken, ne teknik heyet ne de yönetim adımlarını sağlam atmak için acele etmiyor. Merkez orta sahada ciddi şekilde eksiği bulunan Sarı-Kırmızılılarda, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Bernard Mensah için harekete geçildi. Sevilla'dan ayrılması beklenen Roque Mesa ve Benfica'dan menajer önerisi olan Ljubomir Fejsa ise hazırda bekletiliyor. 

BADOU NDIAYE ÖRNEĞİ
Geçen sezon Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda Atletico Madrid'den bonservisi satın alınan 24 yaşındaki Ganalı oyuncu, ligde başarılı bir grafik çizmişti. Halihazırda Deniz Türüç için transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi, Mensah için de satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Bernard Mensah için Kayserispor yönetimiyle yaptığı görüşmelerde Badou Ndiaye'yi örnek olarak gösteren Galatasaraylı idareciler "Osmanlıspor'dan transfer ettikten çok kısa bir süre içerisinde 16 milyon Euro gibi bir bedelle Stoke City'e sattık. Mensah bizde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak ve değerini katlaması mümkün. Bu transferden sizde kazançlı çıkacaksınız." ifadeleriyle Kayseri yönetimini ikna etti. 

Yapılan görüşmelerin ardından Mensah'ın bonservis bedelini makul seviyelere çekmeye hazırlanan Galatasaray yönetimi, bir sonraki satıştan makul seviyede bir pay ekleyerek Kayseri yönetiminin istediği yüksek bonservis talebini kırmış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0