Gervinho için flaş iddia!

Yeni sezon öncesi kadrosuna Ryan Babel'in yanı sıra Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı gibi yerli isimleri katan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Gervinho oldu. Daha önce bir çok kez Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 32 yaşındaki yıldız oyuncu için İtalyan basınından flaş bir iddia geldi..

La Gazzetta dello Sport gazetesinden Nicolo Schira'nın haberine göre; Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Gervinho için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon Parma'ya imza atan tecrübeli yıldız, kulübüyle 2021 yılına kadar olan sözleşmesine zam yapılmasını istemişti. Parma'da yıllık 1.3 milyon Euro kazanan yıldız oyuncuya sözleşmesini revize etmek isteyen İtalyan kulübü yıllık 1.7 milyon Euro teklif ederken, haber içeriğinde Gervinho'nun bu teklifi kabul etmemesi halinde Galatasaray'a transfer olmasının söz konusu olduğu belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuya yıllık 2 milyon Euro ve bonuslar içeren 3 yıllık bir teklif yaptı.

Galatasaray geçtiğimiz yaz döneminde de Gervinho'yu transfer etmek istemiş ancak bir türlü transferi sonuçlandıramamıştı. Parma'ya sezon başında imza atan Gervinho, geçtiğimiz yıl sarı-lacivertli forma altında 30 lig maçında 11 gol - 3 asistlik performansa imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0