Drogba, Cahill'i Galatasaray'a getirecek!

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde de adı sıkça Galatasaray'la anılan ancak Chelsea'de kalan Gary Cahill için İngiliz medyasından yine bir iddia ortaya atıldı. Ada basını Didier Drogba'nın, Cahill'in Galatasaray'a transferine yardımcı olacağı okuyuculara aktarıldı.

Chelsea, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki stoper oyuncusu Gary Cahill ile yollarını ayırdı. The Sun Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, bonservisini eline alan Gary Cahill'e talip oldu. Chelsea ve Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'nın bu transferde sarı kırmızılı kulübe yardımcı olduğu iddia edildi. Drogba eğer Gary Cahill'i Galatasaray'a transfer olma konusunda ikna edebilirse imzaların atılabileceği öne sürüldü.

Öte yandan Gary Cahill için en güçlü adayın Leicester City olduğu da aktarıldı. Harry Maguire'yi Manchester United'a satmaya hazırlanan Leicester City, bu boşluğu Gary Cahill ile doldurmayı planladığı yazıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0