Galatasaray'da Samatta yedekte bekletiliyor!

Galatasaray, büyük uğraş verdiği Radamel Falcao transferinin mutlaka bitirmek istiyor ancak bu tranferde bir sorun yaşanırsa Mbwana Samatta'ya imza attırılacak. Tanzanyalı forvet ve takımı Genk ile anlaşma sağlanmış durumda...

Star gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Radamel Falcao transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda B planı devreye sokacak.  Galatasaray yönetimin golcü adayları arasında yer alan Mbwana Samatta ve kulübü Genk ile anlaşmaya vardı. Sarı Kırmızılılar Falcao transferinin gidişatına  göre bu hamlesini belirleyecek. 

Falcao'da sonuna kadar şansını zorlayacak olan sarı-kırmızılılar, hedefine ulaşamazsa hemen Samatta için devreye girilecek. Galatasaray golcü transferinde son hamleyi yapmak için Diagne'nin transferini de bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0