Emre Mor transferi önümüzdeki hafta bitiyor.

Galatasaray'ın geçtiğimiz haftalarda anlaşmaya vardığı fakat transferin resmileşmesi birkaç pürüze takılan Emre Mor'da bu hafta yaşanacak gelişmeler transferi resmileştirecek. İlk önce menajer şirketiyle daha sonra Celta Vigo ile çıkan pürüzlerin bu hafta giderilip genç futbolcunun takıma kazandırılması bekleniyor.

Webaslan'da yapılan habere göre; Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan isimlerden Emre Mor'un Sarı-Kırmızılı yönetimden haber beklediği ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi'nin yaşanan birkaç pürüz nedeniyle beklemeye aldığı Emre Mor'un transferi uygun bir zemin oluşursa gerçekleşecek. Galatasaray'ın Emre için bu hafta Celta Vigo ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

TRANSFER MASAYA YATIRILDI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Başkan Mustafa Cengiz ile Emre Mor'un durumunu bir kez daha masaya yatırdığı ve bu oyuncu için yeni adımların atılmasının planlandığı gelen bilgiler arasında..

GALATASARAY'DAN BAŞKA TALİBİ YOK

Milli oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray'ın Celta Vigo ile yapacağı görüşme sonrası bu transfer netlik kazanacak. Bu arada Emre Mor'a Galatasaray dışında ciddi bir teklif gelmemesi Aslan'ın bu konuda elini güçlendiriyor.

ABDURRAHİM ALBAYRAK DA AÇIKLADI

Abdurrahim Albayrak da konu hakkında, "Her şey bize bağlı. Önümüzdeki hafta çok şey olabilir. Emre Mor olmuyor diye bir şey yok. Her şey bize bağlı. Önümüzdeki hafta çok şey olabilir. Kulübü uyanıklık yaptı. Çocuk Türkiye'ye gelir gelmez bir bedel istemeye kalktılar. Bunu açık ve net söylüyorum. Onunla Fatih hocadan başkası başa çıkamaz. Kendisi de biliyor. Bunu Emre'ye de söyledim. Her şeyin bittiğini düşündük. Kulübü de razıydı ama birdenbire bir şeyler oldu" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0