Emre Mor'dan, Fatih Terim'e: "Bana güven hocam"

Dün flaş bir hamle ile Emre Mor'u avukatıyla birlikte Florya'ya davet eden Galatasaray, oyuncuyla yapılan görüşmenin ardından transferde sona geldi. Celta Vigo'da kadro dışı kalan Emre Mor, kendisini parlatan Fatih Terim'den şans istedi: "Bana yeniden güven ve parlat hocam"

Sabah gazetesinin haberine göre; Emre'nin avukatı ile birlikte pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldiği ortaya çıktı. Burada teknik direktör Fatih Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'la görüşen 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray formasını giymek için şans istedi.

Fatih Terim'in A Milli Takım'a kazandırdığı ve daha 18 yaşındayken EURO 2016'ya götürdüğü Emre Mor'u kulübü Celta Vigo kadro dışı bırakmıştı.

AKILLICA SÖZLEŞME DETAYLARI
İspanyol ekibinde yolun sonuna gelen 21 yaşındaki yıldız, Galatasaray'da tekrar vitrine çıkmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı takım Emre Mor'u bonservis bedeli ödemeden satın aldı. Cimbom, Celta Vigo'ya bir sonraki satıştan %50 pay verecek. Genç futbolcu da eşyalarını toplamak için Danimarka'ya gitti. Celta 'nın Emre'yi takımın en fazla kazanan 2. oyuncusu (2 milyon Euro) olduğu için bedavaya gönderdiği öğrenildi. Emre Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmeye imza atacak ve yıllık 1.2 milyon Euro maaş alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0