Galatasaray'dan Andre Silva harekatı

Mbaye Diagne ile yolları ayırmanın planını yapan Galatasaray yönetimi Milan'ın yıldız ismi Andre Silva için harekete geçti. Geçen sezon da gündeme gelen başarılı golcü için İtalyan ekibine kiralama teklifi yapılacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray forvet transferinde rotayı İtalya'ya çevirdi. Cimbom, Milan forması giyen Andre Silva'yı istiyor. Portekizli yıldız geçen sezon da gündeme gelmiş ancak Milan, Sevilla ile kiralama anlaşmasına varmıştı. İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunu kullanmadığı Andre Silva, Milan'ın da yeni sezon planlarında yer almıyor.

GEÇEN SEZON 9 GOL ATTI
Fatih Terim'in çok beğendiği isimlerden biri olan 23 yaşındaki futbolcu için İtalyan devine kiralama teklifi yapılacak. Geçen sezon La Liga'da 29 maçta 9 gol atan Silva, 2017 yılında 38 milyon Euro karşılığında Porto'dan Milan'a transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0