Emre Mor için WBD'den bir açıklama daha!

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Emre Mor için geçtiğimiz günlerde İspanyol basınına açıklamalarda bulunan WBD Sports isimli menajerlik şirketi, sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınladı. Transferi engellediğine dair çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulunan WBD Sports, transferin gerçekleşmesi halinde tazminat talebinde bulunacağını ancak Galatasaray'ın davranışı nedeniyle hayal kırıklığına uğradıklarını açıkladı.

WBD Sports tarafından yapılan açıklamada "Emre Mor'un potansiyel olarak Galatasaray'a transferine ilişkin durumu hakkında açıklama yapma gereksinimi duyuyoruz. Transferin gerçekleşmemesi için herhangi bir müdahale ettiğimizi düşünmüyoruz. Ancak anlaşmanın gerçekleşmesi için Emre Mor, Galatasaray ve Celta Vigo arasında en iyi anlaşmayı sağlamak için yoğun zaman ve çaba harcadığımızı belirtmek isteriz. Emre Mor ve Galatasaray arasındaki anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda avukatlarımız aracılığıyla yerel makamlar aracılığıyla tazminat talebinde bulunacağımızı belirtiyoruz. WBD Sports olarak Emre Mor ve temsilcilerinin, Galatasaray idari menajeri Mert Çetin'in davranışlarından dolayı son derece hayal kırıklığına uğradığımızı belirtmek isteriz. Biz her zaman dürüstlükle hareket ediyoruz ve tüm isteğimiz bu şekildedir." ifadelerine yer verildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0