Ever Banega'da umutlar yeşerdi!

Ever Banega konusunda adeta tok satıcıyı oynayan Sevilla, orta sahaya bir transfer daha yaptı. İspanyol ekibi Joan Jordan ve Fernando gibi isimlerin ardından Oliver Torres'i de renklerine bağladı. Bu hamleler Galatasaray’da Arjantinli Ever Banega transferi için umutları yeniden yeşertti.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega için yeniden umutlandı. İspanyol ekibi Sevilla, yeni bir orta saha oyuncusunu daha renklerine bağladı. Oliver Torres'i alarak kadrosundaki orta saha rotasyonunu iyici şişiren Sevilla'nın transferi konuşulan Banega için vereceği karar ise merak ediliyor.

İspanyol kulübü Galatasaray'ın listesinde yer alan Arjantinli oyuncu için en başından itibaren çelişkili açıklamalar yaptı. İspanyol basını Banega'nın takımdan ayrılabileceğini yazıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0