Mariano ve Yunus satış listesinde!

Fernando’nun gidişinin ardından en az iki orta saha ve bir forvet almayı hedefleyen Galatasaray, Diagne'nin satılamaması durumuna karşı hazırlıklı olmak istiyor. Sarı Kırmızılılar kaynak yaratmak için Mariano ile Yunus Akgün’ü satış listesine koydu.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fernando’nun 4.5 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Sevilla’ya gitmesinin ardından en az iki orta saha oyuncusunu kadrosuna eklemek isteyen Galatasaray, iki yıldızını satışa çıkartmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Yönetimi ve teknik heyetinin teklif gelmesi halinde takımdan gitmesine sıcak baktığı Brezilyalı sağ bek Mariano için 4 milyon Euro’dan yüksek teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi.

Ayrıca 19 yaşındaki Yunus Akgün’ün için de kapının 3 milyon Euro’dan açılacağı öğrenildi. İki oyuncunun satışı gerçekleşirse Sarı- Kırmızılılar orta saha transferlerini direkt olarak bitirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0