Galatasaray'a bir Hollandalı daha!

Jean Michael Seri transferinde sona yaklaşan Galatasaray'ın, bir orta saha transferi daha yapması bekleniyor. Bu doğrultuda gündeme yeni bir isim geldi; Swansea ile mukavelesi biten 29 yaşındaki Hollandalı Leroy Fer... Babel ve Ryan Donk da yakın arkadaşlarının Sarı Kırmızılılar'a gelmesi konusunda istekli ve aracı...

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray Donk ve Babel'in ardından bir Hollandalı ismi daha takıma katmak istiyor. Fernando ve Ndiaye’nin ayrılığının ardından o bölgeye iki transfer yapmayı planlayan Galatasaray, Seri'yi kadrosuna katmak üzere ancak uzun süredir uğraş verdiği Banega’dan olumlu sonuç alamayınca gözünü bonservisi elinde olan Hollandalı Leroy Fer’e dikti.

Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibi Swansea City’yle mukavele uzatmayan 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu için kozlarını öne sürmeye başladı. Galatasaray’ın iki Hollandalı futbolcusu Ryan Babel ve Ryan Donk, Fer’i ikna etmek için aracı oldu. Hollanda basınında yer alan haberde, özellikle Donk’la samimi arkadaş olan Fer’in, Şampiyonlar Ligi faktörünü de düşünerek, Aslan’dan yana tercih kullanabileceği öne sürüldü.

BAŞAKŞEHİR DE İLGİLENİYOR
Oyuncuyla Medipol Başakşehir de ilgilenirken Devler Ligi’nde boy gösterecek Galatasaray daha cazip bir rota gibi duruyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0