Falcao: "Bazı kulüplerin ilgisini biliyorum, yakınlaşmalar oldu."

Gerek Türk basınında gerekse dış basında adı ciddi şekilde Galatasaray'la anılan Falcao hiç olmadığı kadar Galatasaray'a yakın gibi duruyor. Monaco'nun Falcao'yu yıllık ücretinden kurtulmak için bonservissiz bırakacağı Galatasaray'ın ise sponsorlar aracılığıyla yaklaşık 7 milyon Euro olan maaşın yarısını ödemeyi düşündüğü en güçlü iddia...

Medyada bu iddialar yoğunlaşırken Kolombiyalı yıldız ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Falcao, bir gün mutlaka ülkesinin takımlarından Millonarios'da oynamak istediğini söylerken, şu aşamada Avrupa kariyerine devam edeceğini ve yakınlaşmaların olduğunu söyleyerek adeta Galatasaray iddialarını güçlendirdi.

"KARİYERİME AVRUPA'DA DEVAM EDECEĞİM"
Herkes benim Millonarios'ta oynama hayalim olduğunu biliyor ancak bir süre daha Avrupa'da kariyerime devam edebileceğimi düşünüyorum"

"BAZI KULÜPLERİN İLGİSİNİ BİLİYORUM, YAKINLAŞMALAR OLDU"
"Çıkan haberleri duydum. Bazı kulüplerin bana olan ilgisini biliyorum. Bazı yakınlaşmalar da oldu. Ancak daha fazla bir şey söyleyemem. Monaco ile bir yıl daha sözleşmem var. Bu dikkatli bir şekilde ele alınması gereken bir konu. Neler olacağını göreceğiz"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0