Fatih Terim'in ilk tercihi Samatta!

Son olarak Jean Michael Seri ve Okan Kocuk'u renklerine bağlayan Galatasaray, forvet transferi için de girişimlerini hızlandırdı. Basında Falcao ile prensipte anlaşıldığı ve Monaco ile görüşmelerin sürdüğü iddia edilse de Fatih Terim'in ilk tercihi Genk'in Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta...

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'ın Jean Michael Seri'yi kadrosuna katmasının ardından gözler 'golcü' takviyesine çevrildi. Dünyaca ünlü golcü Radamel Falcao ile Galatasaray yönetiminin temasa geçmesi büyük yankı uyandırdı. Monaco'dan elde ettiği 8 milyon Euro'luk ücreti Galatasaray'dan talep eden Falcao'nun dışında Ally Samatta'da gündemde yer alan diğer isim oldu.

İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın, Belçika'ya giderek transferi adına görüştüğü Samatta'yı ise bizzat Fatih Terim'in istediği ortaya çıktı. Samatta için Genk kulübü 15 milyon Euro'dan açmıştı. Fatih Terim'in tercihinin ise mevcut maliyetler içerisinde genç, gelişime açık ve gelecekte bonservis geliri de yaratabileceğine inandığı Samatta'dan yana olduğu belirtildi. 

Tanzanyalı golcü geçtiğimiz yıl Genk forması ile çıktığı 51 maçta 32 gol 6 asistlik performans sergilemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0