Falcao, Monaco'nun kamp kadrosunda yer almıyor!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Radamel Falcao konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların transferi yoğun mesai harcadığı Kolombiyalı yıldız, Monaco'nun kamp kadrosunda yer almadı.

Galatasaray'ın Mbaye Diagne'yi yollayarak yerine getirmek istediği Radamel Falcao'da taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Yeni sezon hazırlıkları için Portekiz'de kamp yapacak olan Monaco, kamp kadrosunu bugün açıklarken Radamel Falcao'nun kadroda yer almaması dikkat çekti. Bu gelişme üzerine yıldız oyuncunun Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları arttı. 

AHMET BULUT AÇIKLADI
Menajer Ahmet Bulut geçtiğimiz gün A Spor'a yaptığı açıklamada Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin %50 olduğunu ifade etmiş ve taraftarları daha da heyecanlandırmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0