Aston Villa, Luyindama'yı istiyor

Galatasaray'ın devre arasında Standard Liege'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve sezonun bitmesiyle opsiyonu kullanarak kadrosuna kattığı Christian Luyindama'ya İngiltere'den talip çıktı. Aston Villa'nın Luyindama için sarı-kırmızılılara 12 milyon euroluk bir teklif yapabileceği iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da gösterdiği performansla beğeni toplayan ve şampiyonluktaki önemli pay sahiplerinden olan Christian Luyindama'ya Ada'dan talip var. Aston Villa'nın Demokratik Kongolu stoper için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı ve yakın zamanda Cimbom'a resmi teklifi yapacağını belirtildi. 

OPSİYONU KULLANILDI
Galatasaray'ın devre arasında 3 milyon euro karşılığında kiraladığı ve sözleşmesinde 6 milyon euroluk satın alma opisyonu bulunan Luyindama, Cimbom'da kaldı. Sarı-kırmızılıların başarılı oyuncunun opsiyonunu kullandığı ve bunu yakın zamanda resmi olarak da açıklayacağı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0