ÖZEL HABER | Falcao’ya yapılan teklif belli oldu!

Mbaye Diagne’yi satmaya hazırlanan Galatasaray’da forvet hattının bir numaralı hedefi haline gelen Radamel Falcao için hem yönetim hem de teknik heyet tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.. Monaco kulübünden bedelsiz olarak ayrılmaya hazırlanan Kolombiyalı yıldız için Galatasaray yönetimi bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme teklif ederken, teklif içeriği de belli oldu.

FFP kapsamında bonservis ücreti ödeme konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun transferini gerçekleştirmek için sponsorlarla birlikte harekete geçti. Radamel Falcao’nun menajeri Jorge Mendes ve ortağı Ahmet Bulut ile uzun süredir görüşmelerini sürdüren Galatasaraylı yetkililer, teknik ekiple de yaptığı toplantının ardından yıldız oyuncu için Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final bonusu içeren çarpıcı bir teklifi masaya koydu. Monaco’dan yıllık net olarak 8 milyon Euro civarında kazanan Kolombiyalı oyuncuya yıllık 5 milyon Euro öneren Sarı-Kırmızılılar, imza ücreti olarak da 3 milyon Euro önerdi. 33 yaşındaki yıldız oyuncuya bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme öneren Galatasaray yönetimi sözleşme detaylarına ayrıca Süper Lig şampiyonluğu için 250 bin Euro, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final için 500 bin Euro performans bonusu da ekledi. 

Monaco’ya bonservis ücreti ödemek istemeyen Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile yapılan görüşmelerde bu durumu dile getirdi. Milan’dan Andre Silva’yı yaklaşık 30 milyon Euro bonservisle Monaco’ya getirmeye hazırlanan Portekizli menajer, önümüzdeki günlerde Monaco kulübünün yöneticileriyle son kez görüşerek transferi sonuçlandırmaya çalışacak. Copa America’da milli takım formasıyla boy gösteren Falcao, takımı Monaco’nun sezon hazırlıkları kapsamında önümüzdeki günlerde Portekiz’de yapacağı kamp kadrosuna alınmamıştı.

Radamel Falcao bu sezon çıktığı 33 lig maçında 15 kez gol sevinci yaşarken, 2 kez de golden bir önceki pası veren isim oldu. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0