Fatih Terim, Gustavo Cuellar'ı istiyor

Fernando'yu 4.5 milyon euro karşılığında Sevilla'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray, ön liberoya takviye yapmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda bu mevkii için listenin ilk sırasında Gustavo Cuellar yer alıyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Fernando'nun satışı için Sevilla ile anlaşan Galatasaray, ön liberoya takviye vermek için girişimlerine hız verdi. Sarı-kırmızılılarda listenin başında Flamengo'da forma giyen Gustavo Cuellar bulunuyor. Fatih Terim'in çok istediği Kolombiyalı yıldız için yönetim Flamengo'ya 4 milyon euro teklif etti. Brezilya ekibinin ise Cuellar için 7 milyon euro istediği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 

GUSTAVO CUELLAR KİMDİR?
Deportivo Cali takımından yetişen Kolombiyalı ön libero, 2015-2016 sezonunda Flamengo'ya transfer oldu. Önliberoda görev yapan 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu Brezilya'da 99 maça çıkarkan 1 gol - 3 asiste imza attı. Kolombiya milli takımı formasını 7 kez giyen Cuellar, 1 kez gol sevinci yaşadı. Cuellar defansif gücü ve ikili mücadelelerdeki sertliği ile ön plana çıkıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0