Merakla beklenen dava sonuçlandı!

Galatasaray'da camianın merakla beklediği davada ara karar çıktı. Mart ayında gerçekleştirilen Genel Kurul'da idari olarak ibra edilmediği için mahkemeye başvuran Galatasaray yönetiminin, mahkeme sonucuna kadar talep ettiği tedbir kararının devamına karar verildi! 

14. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne idari ibrasızlık kararının iptali için başvuran Galatasaray yöneticilerinin davasında ara karar, mahkemenin sonuçlanana kadar tedbir kararının devamına şeklinde oldu. İdari ibrasızlık kararının ardından yönetim, tüzük gereğince 30 gün içerisinde seçime gitmek zorunda olduğu için mahkeme sonuçlanana kadar tedbir kararı aldırarak, seçime gitme zorunluluğunu ortadan kaldırmış oldu. 14. Asliye Hukuk Mahkemesi ayrıca bazı kulüp üyelerinin davaya müdahil olarak "yönetimin imza yetkilerinin kısıtlanması" talebini de geri çevirdi. 

Mahkeme ayrıca, esastan görüşülen "idari ibrasızlığın kaldırılması" talebini de bir sonraki duruşmaya erteledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0