Fernando ailesiyle birlikte ayrıldı..

Yeni sezon öncesinde takımdan ayrılması beklenen ve Sevilla kulübüyle bir süredir görüşmelerini sürdüren 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız oyuncumuz Fernando, bu sabah saatlerinde ailesiyle birlikte Türkiye'den ayrıldı. Havalimanında işlemlerinin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan yıldız oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sevilla'ya transfer olması gündemde olan Brezilyalı yıldız Fernando Reges bu sabah saatlerinde ailesiyle birlikte İstanbul Havalimanı'na geldi. Bilet işlemlerinin ardından pasaport kontrolünden geçen yıldız oyuncu, kendisine sorulan transferle ilgili sorulara ilişkin olarak "Henüz netleşen bir şey yok. Bu konuda daha sonra açıklama yapacağım." ifadeleriyle basın mensuplarına teşekkür etti. Fernando ve ailesi, işlemlerin ardından Portekiz'in başkenti Lizbon'a hareket eden uçakla İstanbul'dan ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında tüm kulvarlarda 32 maçta görev yapan yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 2 gol - 4 asist performansıyla mücadele etti ve bu maçlarda 12 kez sarı kart gördü. 2017/18 sezonu öncesinde Manchester City takımından bonuslar dahil 6.2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Brezilyalı yıldız oyuncu yıllık 3.3 milyon Euro kazanıyordu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0