Muslera'nın yedeği Okan Kocuk olacak..

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki yerli kalitesini arttırmak isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in iyi bir yedek kaleci isteği devam ediyor. Geçen sezon Fernando Muslera'nın arkasında altyapıdan İsmail Çipe'ye güvenen başarılı teknik adam Bursaspor'dan ayrılmak üzere olan 23 yaşındaki Okan Kocuk'un adını yönetime verdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sürpriz bir kaleci hamlesi yaşanıyor. Bir süredir Fernando Muslera'nın arkasına iyi bir yerli kaleci almak isteyen Galatasaray'da son olarak gündeme gelen isim Bursaspor'un başarılı kalecisi Okan Kocuk oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden Bursaspor'un kalesini koruyan 23 yaşındaki kalecinin 2.5 milyon TL karşılığında transfer edilmesi gündeme gelirken, Okan'ın da bu transferde oldukça ısrarcı olduğu belirtildi. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim ile görüşen ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, transferi tamamlamak adına önümüzdeki günlerde Bursaspor yönetimiyle görüşecek.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de toplamda 22 maça çıkan Okan, kalesinde 23 gol görmüştü. Genç kaleci sezon içerisinde ayrıca A Milli takımın aday kadrosuna davet edilmiş ancak resmi maçlarda forma yüzü görememişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0