Fatih Terim'den Ali Koç'a yanıt!

Galatasaray teknik direktörü İmparator Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bugün gündem değiştirmeye yönelik yaptığı açıklamalara gereken cevabı verdi. İmparator, şampiyonluk sonrasında Instagram'da yaptığı açıklamaların bir bölümünü yeniden paylaşarak Koç'a yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gündem değiştirmek için bugün "Rakiplerimizden birinin başkanının kampanyamıza dil uzatmasını üzülerek izledik. Biz o seviyeye düşmeyeceğiz. Ancak, kendi hocasıyla ilgili bizim söyleyeceklerimiz henüz bitmedi. Yakında oradaki sistemin nasıl kokuşmuş olduğunu daha iyi anlayacaksınız." sözleriyle bir kez daha İmparator Fatih Terim'i hedef almıştı. Bu gelişme üzerine Fatih Terim, şampiyonluk sonrasında Instagram'da yaptığı açıklamaların bir bölümünü yeniden paylaşarak Koç'a yanıt verdi. İmparator, "Arkadaşlar, biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür! Aramızda hala anlamayanlar varmış... O zaman bir kez daha" ifadelerini kullanarak Twitter'dan cevap verirken, paylaştığı videoda da "Biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı. Hak yiyip gak diyenlere, gecemizi gündüzümüze karıştırıp, inancımızı daha çok arttıranlara tekrar geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. O yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı arttırmak istemiyorum." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0