Galatasaray'da kritik transfer toplantısı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da geçtiğimiz gün Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar bir araya gelerek kritik bir toplantı düzenledi. Toplantıda takıma yapılacak takviyeler konuşulurken, sarı-kırmızılılar Emre Mor transferinden vazgeçti. Cimbom, Wanyama, Deniz Türüç ve Radamel Falcao içinse girişimleri hızlandıracak. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray yeni sezon hazırlıklarının Avusturya'da sürdürürken yönetim de transferde işi sıkı tutuyor. Önceki gün Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve İdari Direktör Şükrü Hanedar, Ali Sami Yen'de transfer toplantısı yaptı. Toplantıda birçok isim konuşulurken transferler için atılacak adımlar da belirlendi. 

Galatasaray'da kritik toplantıda Radamel Falcao, Deniz Türüç, Victor Wanyama, Mbwana Samatta, Ever Banega, Henry Onyekuru, Gustavo Cuellar ve Emre Mor gibi isimler toplantıda konuşuldu. Bu isimlerden Emre Mor,  Cuellar isimlerinin transferleri zora girerken Falcao, Deniz Türüç, Wanyama ve Onyekuru için girişimlerin sürdüğü belirtildi. Sarı-kırmızılılarda Ever Banega ismini özellikle Başkan Mustafa Cengiz'in çok istediği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Galatasaray'da Falcao transferinin olmaması halinde Samatta için görüşmelerin hızlanacağı da ifade edildi. 

ARDA TURAN GÜNDEME GELMEDİ
Galatasaray'da Fatih Terim ile arasını düzelttiği ve takıma yeniden döneceği iddia edilen Arda Turan'ın ise toplantıda hiç gündeme gelmediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Arda Turan'ı transfer etmek istemediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0