Fatih Terim'den Taffarel'e vize yok!

Ailesine vakit ayırmak için Galatasaray'dan ayrılarak sadece Milli takımda çalışma isteğini Fatih Terim'e ileten Taffarel, Fatih Terim'den veto yedi. Sarı Kırmızılılar'dan ayrılmak isteyen kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile Fatih Terim son bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın kaleci antreörü Claudio Taffarel, önceki günlerde sadece Brezilya Milli Takımı’nda görev yapmak ve ailesine vakit ayırabilmek için takımdan ayrılma istediğini dile getirmişti. Teknik direktör Fatih Terim iseBen yoruldum, izninizi istiyorum” diyen 53 yaşındaki çalıştırıcıyla son bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. Terim’in Taffarel’e, “Yıllardır bu kulübün bir parçası oldun. Bu kulüpte çok önemli bir göreve sahipsin. Bu yüzden burada kalman hem takım için hem de genç kaleciler için çok faydalı olacaktır” diyeceği bildirildi. Taffarel’in tatil dönüşünde Fatih Hoca ile masaya oturacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0