Galatasaray'ın çılgın forvet hattı planı!

Mbaye Diagne'yi Al Nassr'a satmak üzere olan Galatasaray, kampta da beklenen etkiyi yaratamayan Kostas Mitroglou ile de yolları ayırmayı planlıyor. Sarı Kırmızılılar'ın bu iki hamleyi yaptıktan sonraki amacı Falcao-Samatta forvet hattını kurmak.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın hedefi Falcao'yu bonservis bedelsiz transfer edip, Genk'in Tanzanyalı forveti Mbwana Samatta'yı satın alma opsiyonlu kiralamak. Falcao için sponsor arayışlarını sürdüren Galatasaray, diğer hedef Samatta'nın kulübü Genk ile görüşmelerde büyük yol katetti. 

BONSERVİS PAZARLIKLARI ÖNÜMÜZDEKİ SEZON
Galatasaray Yönetimi'nin ilk planı, Samatta'yı bonservisiyle kadrosuna katmaktı. Ancak Genk'in 10 milyon Euro talep etmesi ve pazarlıkların çıkmaza girmesi sonucunda satın alma opsiyonlu kiralama yoluna gidildi. Bu yolla birlikte Galatasaray, pazarlıkları gelecek sezona bırakmayı planlıyor. Fatih Terim'in de çok istediği 26 yaşındaki santrfor için her şeye rağmen son ana kadar çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0