Fernando yerine Gustavo Cuellar!

Ever Banega'yı kadrosuna katabilmek için Fernando'yu takasta kullanacak olan Galatasaray, ön libero mevkiinde doğacak boşluğu gidermek için çalışmalarına hız verdi. Cimbom, Flamengo forması giyen Gustavo Cuellar'ı gündemine aldı.

Takvim gazetesinin haberine göre; Fernando'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşın Galatasaray'da çalışmalar hızlandı. Yöneticiler scout ekibinin raporu doğrultusunda Flamengo forması giyen Gustavo Cuellar için resmi teklifini yaptı. Galatasaray'ın 26 yaşındaki oyuncu için 6 milyon euroyu gözden çıkardığı ancak Flamengo'nun bu teklifi yetersiz bulduğu iddia edildi. 

GUSTAVO CUELLAR KİMDİR?
Deportivo Cali takımından yetişen Kolombiyalı önlibero, 2015-2016 sezonunda Flamengo'ya transfer oldu. Önliberoda görev yapan 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu Brezilya'da 99 maça çıkarkan 1 gol - 3 asiste imza attı. Kolombiya milli takımı formasını 7 kez giyen Cuellar, 1 kez gol sevinci yaşadı. Cuellar defansif gücü ve ikili mücadelelerdeki sertliği ile ön plana çıkıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0