Galatasaray, Renaud Emond'u istiyor

Mbaye Diagne ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray forvet için sürpriz bir ismi istiyor. Cimbom, Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege forması giyen 27 yaşındaki forvet Renaud Emond ile ilgileniyor.

Belçika'da yayım yapan Le Soir gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Standard Liege forması giyen Renaud Emond ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı yöneticilerin Belçika ekibiyle görüşmelere başladığı ifade edilirken Standard Liege'nin 27 yaşındaki santrfor için 4 milyon euro talep ettiği belirtildi.

RENAUD EMOND KİMDİR?
Royal Excelsior Virton takımından yetişen Emond, Waasl.-Beveren'de gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve 2015-2016 sezonunda Standard Liège transfer olmuştu. Liege'de 119 maça çıkan tecrübeli oyuncu 36 kez gol sevinci yaşarken 6 da asist üretti. 1.86 boyundaki forvet Belçika milli takımı formasını hiç giymedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0