Galatasaray Banega için gün sayıyor.

Uzun bir süredir transferi konuşulan ve taraftarda büyük heyecan yaratan Ever Banega için Galatasaray artık gün sayıyor. Sevilla, ABD'de yapacağı hazırlık kampına Banega'nın ismini yazsada, Arjantinli futbolcu Sevilla yeni kontrat önermezse gitmek istiyor.

Galatasaray'da transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Ever Banega konusunda Sevilla'dan gelecek "olumlu" haber beklenirken, İspanyol kulübü Arjantinli oyuncuyu 12 Temmuz'da ABD'de yapacağı kampa götürmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın 4 yıllık bir sözleşme önerdiği tecrübeli oyuncunun, Sevilla ile menajeri aracılığıyla yaptığı görüşmede 1 yıllık kontratı kaldığını hatırlatarak yeni sözleşme istediği ancak henüz olumlu bir yanıt alamadığı kaydedildi.

SEVILLA ÖNCE FERNANDO'YU İSTİYOR

5 gün içinde Banega ile ilgili son kararını vermeyi planlayan ve ABD kampına takımda düşündüğü isimlerle devam etmeyi isteyen Sevilla'nın, Galatasaray ile Fernando konusunda yaptığı görüşmelerde çıkacak sonuca göre de bir hamle yapmaya hazırlandığı vurgulandı.

Galatasaray'da yöneticiler ise sportif direktör Monchi'nin "Takımda kalacak, hiçbir zaman transfer listesinde değildi" sözlerinin oyuncunun değerini düşürmemek için yapıldığına inanıyor.

FATİH TERİM DE KAMPA BEKLİYOR

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ise gelecek sezon kadro yapılanmasında önemli bir yeri olacağını belirttiği Banega'nın en azından 14 Temmuz'da yapılacak Avusturya kampına yetiştirilmesini talep etti.

Galatasaray yöneticiler, Banega'nın menajeri Hirsig aracılığıyla, 9 milyon euro talep eden Sevilla ile görüşmelerini sürdürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0