Belhanda'nın alternatifi Almanya'da bulundu.

Galatasaray hücum hattına alternatif ararken sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray milli yıldız Yunus Mallı'yı gündemine alırken Fatih Terim'in oyuncuyu ikna etmek için kilit rol oynayacağı belirtiliyor. Transfer yapmak için oyuncu satması gereken sarı kırmızılı ekip Belhanda'nın satılması halinde gurbetçi yıldıza teklif götürecek.

Aslan’da Yunus Mallı sürprizi. Sarı- Kırmızılılar, 27 yaşındaki milli futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçiyor. Yerli kadrosunu güçlendirmek adına önemli hamleler yapan Galatasaray, teknik patron Fatih Terim’in talebi üzerine gurbetçi futbolcuya yöneldi. Tecrübeli teknik adam, yıldız futbolcuyu ikna etmek adına bizzat devrede olacak. Ayrıca oyuncunun bonservisi için 3.5 milyon Euro’luk bir teklifle Wolfsburg’un kapısının çalınacağı bildirildi.

BELHANDA SATILIRSA

Hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabilen Yunus’u iyi bir hamle oyuncusu olarak gören Terim, Belhanda’nın olası satışında sıkıntı yaşanmaması adına da bu transfere önem veriyor. Kulübüyle 2021 yılına kadar mukavelesi bulunan Yunus Mallı, 2017’de Mainz’dan Wolfsburg’a 12.5 milyon Euro’ya transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0