Mbaye Diagne transfer kararını verdi.

Galatasaray'ın transfer döneminde yolları ayırması beklendiği Mbaye Diagne geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamada takımda kalmaya karar verdiğini belirtmişti. Fakat menajerinin yönetimle yaptığı toplantıda Diagne'nin gitmekte sıkıntı çıkarmayacağı yönetime iletildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da Mbaye Diagne'den bu kez yüzleri güldüren bir haber geldi. Senegalli futbolcu, menajeri ile aracılığıyla sarı-kırmızılıları rahatlatan bir mesaj gönderdi.

Suudi Arabistan'da futbol kulüplerinin yönetimlerindeki belirsizlik nedeniyle bu ülkeye transferi gerçekleşemeyen 27 yaşındaki forvetin transferinde aracılık yapan menajer Willam D'Avila'nın, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Diagne zorluk çıkarmayacak. Gitmeyi o da çok istiyor. Kafasında bir takımlar planlar var. İtalya ve İngiltere'de oynama arzusu var. Bu yönde çalışmalarımız olacak" dediği öğrenildi.

AVRUPA İÇİN 13 MİLYON EURO

Diagne için 15 milyon euro şartı ortaya koyan Galatasaray Yönetimi, Avrupa'ya transferi olması durumunda ise indirime gitme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'dan bir takım bulunması halinde 13 milyon euroyu kabul edecek. Ancak 15 milyon euroluk sınır Avrupa dışında yine geçerli olacak.

Türkiye'de bir çok önemli transferde etkin bir rol oynayan William'ın, Diagne'yi Premier Lig veya Serie A'ya pazarlaması bekleniyor. Galatasaraylı yetkililer bunun mümkün olan en kısa sürede olmasını arzu etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0