Galatasaray Doğa Sigorta'da transfer başladı!

Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezon beklentilerin üzerine çıkan ve normal sezonu dördüncü sırada bitirdikten sonra yarı final serisinde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes'e elenerek sezonu noktalayan Galatasaray Doğa Sigorta'da yeni sezon öncesinde kadro çalışmaları sürüyor. Daha önce Yiğit Arslan'ı kadrosuna katan takımımız iç transferde de 4 oyuncusuyla anlaşma sağladı.

Baş antrenör Ertuğrul Erdoğan önderliğinde yeni sezon öncesinde kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Marko Arapovic, Can Korkmaz, Caner Erdeniz ve Ayberk Olmaz’ın sözleşmelerindeki opsiyon haklarını kullanarak gelecek sezonda da bu oyuncularla devam etme kararı aldı. Sözleşmeleri devam eden Ege Arar ve Emir Gökalp'in yanı sıra yeni sözleşme teklif edilen takım kaptanı Göksenin Köksal'ı da takımda tutmaya hazırlanan Galatasaray Doğa Sigorta'da yerli rotasyondaki isimlerden bir tek Erol Can Çinko takımdan ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray Doğa Sigorta'da forma giyen yabancı oyunculardan Tai Webster, Aaron Harrison, Zach Auguste ve Jaka Klobučar'ın sözleşmeleri sona ererken; Nigel Hayes yeni sezon için Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile sözleşme imzalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0