Sarayın Sultanları'nda iç transfer başladı!

Geçtiğimiz sezon kısıtlı bütçesine rağmen başarılı bir performans sergileyen ve yarı finalde son maçta ve hatta son topta Fenerbahçe'ye kaybederek sezonu noktalayan Galatasaray kadın basketbol takımında yeni sezonun transfer çalışmaları hızlı başladı. İlk olarak Rumen oyuncu Claudia Pop Cuic ile anlaşma sağlayan Sarayın Sultanları iç transferde de iki oyuncusuyla anlaşma sağlarken, iki isimle de yollarını ayırdı.

Baş antrenör Efe Güven önderliğinde yeni sezon öncesinde kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray kadın basketbol takımı, geçtiğimiz sezon kadroda bulunan yerli oyunculardan Alperi Onar ve Sinem Ataş'ın sözleşmelerindeki opsiyon haklarını kullanarak gelecek sezonda da devam etme kararı aldı. Sözleşmeleri devam eden takım kaptanı Işıl Alben, İnci Güçlü, Eda Şahin ve Mısra Albayrak'ın yanı sıra yerli rotasyon için transfer çalışmalarını sürdüren Sarayın Sultanları genç oyuncular İrem Naz Topuz ve Bircan Gökdemir ile yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray kadın basketbol takımında forma giyen yabancı oyunculardan Farhiya Abdi, Monika Grigalauskyte, Victoria Macaulay ve Moriah Jefferson'un ise sözleşmeleri sona erdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0