Varsa yoksa Ever Banega..


Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Ever Banega transferinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sevilla kulübüyle pazarlık aşamasında olan ve Fernando'yu takasta kullanacak olan yönetimin en büyük hedefi Arjantinli yıldızı sezonun ilk kampına yetiştirmek! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da hem yönetimin hem de teknik heyetin gündemin bir numaralı konu Ever Banega'nın transferi.. Teknik direktör Fatih Terim sadece Süper Lig’de değil, Şampiyonlar Ligi’nde de takıma büyük seviye atlatacağını düşündüğü 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4 Temmuz’daki sezon açılışına katılmasını istiyor. Tangocu’yla her konuda anlaşma sağlayan, kulübü Sevilla’yla da son pürüzleri gideren Galatasaray Yönetimi artık detaylar üzerinde duruyor. Şu sıralar tatilin son günlerini yaşayan Banega, kulübünden haber gelir gelmez eşyalarını toplayarak İstanbul’un yolunu tutacak.

AVRUPA TECRÜBESİ ÇOK YÜKSEK
Ever Banega, özellikle Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle dikkat çekiyor. Arjantinli futbolcu, bugüne kadar Şampiyonlar Ligi’nde tam 30 maça çıktı ve 3 gol - 3 asistle oynadı. Deneyimli orta saha oyuncusu, iki kez şampiyonluk sevinci yaşadığı Avrupa Ligi’nde de 41 maçta sahne aldı ve 4 gol - 9 asiste imza attı. Hem temposu hem de tekniğiyle oyunu çift yönlü olarak oynayabilen Banega’nın bu tecrübesi, Terim’i transferde heyecanlandıran en önemli detaylardan biri olarak öne çıkıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0