Galatasaray, Mesa ile ilgilenmiyor

Galatasaray ile Sevilla yapacağı iddia edilen Fernando-Roque Mesa takasıyla ilgili İspanya'dan yeni bir haber geldi. İspanyol basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın Mesa için hiçbir girişiminin olmadığı ifade edildi.

Diario de Sevilla'da çıkan haberlere göre; Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Roque Mesa hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Cimbom'un 30 yaşındaki oyuncu için hiçbir girişiminin olmadığı ifade edilirken Sevilla'nın da Mesa için teklif beklediği ancak henüz bir teklif alamadığı ifade edildi. 



FERNANDO-MESA TAKASI GÜNDEMDEYDİ
Basında çıkan haberlere göre Sevilla, Fernando'ya karşılık Roque Mesa'yı önermiş ve Galatasaray'da bu teklife sıcak bakmıştı. İspanyol oyuncunun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve birkaç gün içinde Cimbom'a imza atacağı iddia edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0