Galatasaray, Rodrigo Dourado'ya talip!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fernando'nun Sevilla'ya gidişinin ardından boşalan ön libero mevkii için aradığı ismi Brezilya'da buldu. Sarı-kırmızılılar, Internacional'in yıldız ismi Rodrigo Dourado ile ilgileniyor.

Brezilya basınından Esporte'nin haberine göre; Orta sahaya takviye yapmak isten Galatasaray, Brezilya Serie A ekibi İnternacional'in takım kaptanı olan Rodrigo Dourado'yu transfer etmek istiyor. Haberde sarı-kırmızılıların Dourado için ön görüşmelere başladığı ve Brezilya ekibine teklif yapmaya hazırlandığı da ifade edildi.

Öte yandan, Rodrigo Dourado, Internacional'in Paranaense ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda yer alınmadı. 

RODRİGO DOURADO KİMDİR?
Brezilyalı Rodrigo Dourado, 17 Haziran 1994 doğumlu. 1.86 metre boyundaki defansif orta saha alt yapısından yetiştiği Internacional'de kaptanlık yapıyor. Brezilya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde görev aldı. Dourado, geçen sezon Brezilya Serie A'da 33 maçta 1 gol, 1 asist üretirken Brezilya Kupası'nda da 6 maça çıkmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0