Seri'ye transfer tavsiyesi: Galatasaray'ı hemen kabul et!

Fernando'nun takımdan ayrılması sonrasında orta alana mutlak bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Jean-Michael Seri var. Teknik direktör Fatih Terim'in de ısrarla kadrosunda görmek istediği Fildişili oyuncu için yöneticiler yoğun çaba sarfederken, transferi sonuçlandırmak için eski bir dost araya girdi: Didier Drogba! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi orta sahaya yıldız oyuncu Seri'yi transfer etmek için varını yoğunu ortaya koyarken, eski yıldızları Didier Drogba da transfere katılan isim oldu. Fulham'ın bu sezon Premier Lig'den düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen 27 yaşındaki yıldız oyuncu, Galatasaray'a kiralık olarak gitme fikrine oldukça sıcak bakıyor. Geçtiğimiz hafta menajeriyle birlikte İstanbul'a gelen ve kulüp yöneticileriyle masaya oturan Seri'nin görüşmelerin olumlu geçmesinde Fildişili efsane futbolcu Didier Drogba'nın da etkisinin olduğu belirtildi. Kariyerinde 1.5 yıl kadar Galatasaray forması giyen Drogba'nın transfer için Seri ile yaptığı telefon görüşmesinde "Galatasaray'ın teklifini hiç düşünmeden kabul et, kariyerin boyunca unutamayacağın bir kulüp ve hayran kalacağın bir taraftarı var. İstanbul harika bir şehir, sakın endişelenme." ifadelerini kullanarak yıldız oyuncunun kararında oldukça etkili oldu. Seri bu görüşmenin ardından geçen sezon 6 ay birlikte forma giydiği Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Babel'e de fikrini sordu ve Galatasaray cephesine yaptığı görüşmelerin ardından olumlu yanıt verdi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Galatasaray'ın eli transfer masasında oldukça güçlü ancak oyuncuyu ikna eden Sarı-Kırmızılı idareciler, şimdi İngiliz ekibinin yönetimiyle pazarlık masasında.. Seri için bir yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro öneren Galatasaray yönetimi, olumlu yanıt alması halinde Fildişili yıldız oyuncuyu Avusturya kampına yetiştirecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0