Galatasaray'a Emre Mor şoku!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Emre Mor transferinde şok bir gelişme yaşandı. WBD Capital isimli şirket, Galatasaray yönetimi ve Emre Mor için sert ifadeler kullanırken konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti.

Emre Mor'un Galatasaray ile görüşmeleri yürütmesi için görevlendirdiği WBD Capital isimli şirket, 21 yaşındaki oyuncunun kendilerini devre dışı bıraktığını iddia etti ve genç oyuncuya gönderdikleri tebligatta iddialara cevap alamadıklarını belirtti.

WBD Capital isimli şirketin CEO'su Erik Alonso, Emre'den yanıt alamadıklarını belirtilken, 15 Temmuz'da konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti. Alonso, Emre Mor'u kastederek, "Buna mecbur kaldığımız için üzgünüz ancak sizden hiçbir yanıt gelmeyince başka seçeneğimiz kalmadı. Şayet yargı safhasından önce bizimle görüşmek isterseniz benimle doğrudan temas kurmaktan çekinmeyin" açıklamasını yaptı. 

Alonso açıklamasına, "Emre'nin transferini engellemek gibi bir çabam asla yok. Hepiniz gibi ben de yaptığım işten para kazanıyorum ve bu transferde yaptığım işlerin tanınmasını istiyorum. Siz bedavaya çalışır mısınız" sözleriyle devam ederken, Galatasaray yönetimini de hedef aldı ve "Galatasaray ve Emre Mor'un bize yaptığı şey saygısızlık. Benim şirketimde ailelerini geçindiren insanlar çalışıyor ve eğer her işi bedavaya yaparsak bu insanlar ailelerine bakamaz. Bir şeyi çok net biliyorum. Galatasaray taraftarları, yöneticilerinden büyüktür." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0