Galatasaray'da Mitroglou krizi!

Galatasaray'ın devre arasında Marsilya'dan 1.5 sezonluğuna kiraladığı Kostas Mitroglou'nun performansı teknik ekibi ve yönetimi düşündürüyor. Sarı-kırmızılılardan yıllık 2.6 milyon euro garanti ücret alan Yunan golcüyle yollar ayrılmak istense de 31 yaşındaki santrfora talip çıkmıyor.

Galatasaray'a beklenen performansı veremeyen ve kamp döneminde de formsuz bir görüntü gösteren Kostas Mitroglou ile yollar ayrılmak istense de Yunan golcüye talip çıkmıyor. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz devre arasında 1.5 yıllığına kiraladığı tecrübeli forveti bir dönem Olympiakos istese de yüksek maaşı nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray'dan 2.6 milyon euro kazanan Mitroglou, yönetimin "1 milyon euro verelim git" şeklindeki teklifini kabul etmemiş ve takımda kalmıştı. Fatih Terim'in gönderilmesini istediği Mitroglou, takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0