Matias Kranevitter'in menajerinden Galatasaray açıklaması!

Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray, ön libero bölgesi için arayışlarını sürdürürken gündeme gelen isimlerden olan Matias Kranevitter'in menajeri konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arjantinli oyuncunun menajeri Cimbom'un ilgisine dahil bir bilgilerinin olmadığını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir takım kurmak için çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray, ön libero için arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda gündeme gelen isimlerden olan Matias Kranevitter'in menajeri, Rus haber ajansı RIA Novosti'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın Matias ile ilgilendiğine dair hiçbir bilgim yok. Bize bir teklif gelmedi." ifadelerini kullandı.

Rusya Ligi ekiplerinden Zenit Saint Petersburg'da forma giyen Arjantinli ön libero Matias Kranevitter'in kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 26 yaşındaki oyuncu Arjantin Milli Takımı'nın formasını 9 kez giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0