Galatasaray'da plase Boateng..

Galatasaray geçtiğimiz sezonki gibi santrfor sıkıntısı çekmemek için işleri şimdiden sıkı tutuyor. Gündemde bulunan Falcao ve Samatta gibi isimlerde sıkıntı çıkması halinde sorun yaşamamak için C planı hazırlandı. Geçtiğimiz sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng bu adaylar arasında bulunuyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, bir yandan Diagne'yi elden çıkarmak için uğraş verirken bir yandan da golcü transferine odaklandı. Falcao ve Samatta ile temas kuran ve bu isimlerle halen görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da son aday Boateng oldu.. Galatasaray Yönetimi golcü transferinde önceliği Falcao ve Samatta'ya verse de Kevin Prince Boateng için de nabız yoklarken, tecrübeli oyuncunun transfer şartlarını sordu. Teknik direktör Fatih Terim'in alternatif listesinde yer alan tecrübeli yıldız geçen seneyi Barcelona'da kiralık olarak geçirmişti.

Kevin Prince-Boateng'in kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0